HTML

Archívum

Bayern-Stuttgart előrejelzés

2013.05.21. 14:56 Szuromiadmin (törölt)

DFB Pokal finale.jpg

(fotó:tippen4you.com)

A focikatalogus.hu előrejelzése a Német kupa döntőre:


A két csapat az elmúlt 3 évben tizenháromszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Bayern München csapatának kedvez (37:15).

Ebből a csapatok ötször játszottak a Bayern München stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Bayern München csapatának kedvez (13:5).

Az elmúlt fél évben a Bayern München tízszer nyert hazai pályán és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a VfB Stuttgart háromszor nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján a Bayern München sikeresebb volt a közelmúltban.

Az elmúlt egy évben a Bayern München olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Barcelona, a Borussia Dortmund vagy a Juventus. A VfB Stuttgart pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Schalke 04, a Genk vagy a Greuther Fürth. A Bayern München erősebb ellenfeleket tudott legyőzni (akik előkelőbb helyen szerepelnek a Focikatalógus All-Time toplistán).

Az elmúlt egy évben a Bayern München olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Arsenal. A VfB Stuttgart gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Fortuna Düsseldorf. A Bayern München csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Bayern München 5., VfB Stuttgart 101. a Focikatalógus All-Time toplistáján. Ez alapján a Bayern München jobb csapatnak tűnik.

A Focikatalógus látogatói a tippjeik alapján inkább hazai győzelmet várnak.

A Focikatalógus a Bayern München csapatát tartja nyerésre esélyesebbnek.

Szólj hozzá!

Címkék: Stuttgart Bayern Német kupa döntő

A bejegyzés trackback címe:

https://bayernmunchen.blog.hu/api/trackback/id/tr475310936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása