HTML

Archívum

Dortmund-Bayern előrejelzés

2013.05.21. 15:02 Szuromiadmin (törölt)

BL-DÖNTŐ.jpg

(fotó:Futballista.hu)

A focikatalogus.hu előrejelzése a BL döntőre:

A két csapat az elmúlt 3 évben tizennégyszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya 21:21, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Ebből a csapatok hétszer játszottak a Borussia Dortmund stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Borussia Dortmund csapatának kedvez (13:10).

Az elmúlt fél évben a Borussia Dortmund hétszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Bayern München hétszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Bayern München az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Bajnokok Ligája mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Borussia Dortmund 4 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, a Bayern München pedig idegenben háromszor nyert. Tehát a Borussia Dortmund jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Borussia Dortmund olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Real Madrid, a Shakhtar Donetsk vagy a Manchester City. A Bayern München pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Barcelona, a Basel vagy az Arsenal. A Bayern München erősebb ellenfeleket tudott legyőzni (akik előkelőbb helyen szerepelnek a Focikatalógus All-Time toplistán).

Borussia Dortmund 41., Bayern München 5. a Focikatalógus All-Time toplistáján. Ez alapján a Bayern München jobb csapatnak tűnik.

A Focikatalógus látogatói a tippjeik alapján inkább vendég győzelmet várnak.

A Focikatalógus szerint a Bayern München nyeri ezt a találkozót.

Szólj hozzá!

Címkék: Dortmund Bayern BL döntő előrejelzés

A bejegyzés trackback címe:

https://bayernmunchen.blog.hu/api/trackback/id/tr655310953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása