HTML

Archívum

Kedden nyilatkozik Heynckes

2013.06.02. 15:58 Szuromiadmin (törölt)

Jupp Heynckes a Bayern Münchentől távozó menedzser, kedden nyilatkozik a jövőt illetően, azután hogy tripláznia sikerült idén.

 

A 68 éves szakembert Pep Guardiola váltja, Don Jupp, pedig már tudja hogy más klubban folytatja, vagy visszavonul, ezt pedig jövőhét kedden árulja el.

Sok olyan pletyka látott napvilágot hogy Spanyolországban folytatja menedzseri pályafutását.Állítólag két klub is szívesen látná vezetőedzőként a kispadján.Az egyik az Athletic Bilbao, a másik a Real Madrid.

Jelenlegi helyzet itt:Athletic Bilbao-A tavalyi menetelésük után, idén csak a 12. helyen zártak, s ez arra készteti a tulajdonosokat hogy egy világklasszis menedzser segítségét vegyék igénybe.

Jelenlegi helyzet itt:Real Madrid-Tavaly nekik is viszonylag jól ment a "szekér", de idén már más lett a helyzet.Mourinho megbukott a Real menedzsereként, idén nem nyertek semmit, így új edzőt keresnek a madridiak.

 heynckes.jpg

(fotó:foufourtwo.hu)

 

Szólj hozzá!

Címkék: Pep Guardiola Bayern München Athletic Bilbao Jupp Heynckes Real Madtid

A bejegyzés trackback címe:

https://bayernmunchen.blog.hu/api/trackback/id/tr175340400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása